CREW

Om elke top- en recreatieve sporter naar hun doelen te begeleiden, rekenen we dagelijks op onze Golazo-crew om onze evenementen tot recordhoogtes te brengen. Ben je een jobstudent, freelancer, gepensioneerde of werkende op zoek naar een extra bijverdienste? Iedereen, met een gezonde dosis motivatie, een grote passie voor sport en onstuimbare energie, is welkom om deel uit te maken van ons team. Registreer je online en kies een moment voor je gesprek na ontvangst van een bevestigingsmail. Voor je het weet werk je mee op hét sportevenement in jouw buurt of een andere fantastische locatie in België.
Je beslist zelf wanneer en hoe vaak je met ons mee op pad gaat. Eén keer per jaar of elke dag, iedereen is welkom.

Via onderstaande link kan je een persoonlijk gesprek vastleggen om samen de werking en verwachtingen te overlopen. Zo sta je voor je het weet in de startblokken van jouw eerste Golazo-evenement.

Make them move! Make the move! Golazo, let’s move!

Wat ga je doen?

Op- en afbouw

Een doordeweekse straat of veld omtoveren tot een magische eventsite, daar draaien onze op- en afbouwcrews hun hand niet voor om. Ben je graag buiten en werk je graag met je handen? Meer heb je niet nodig om mee te bouwen aan de grootste sportevenementen in ons land.

Hospitality & VIP

Hou je van sociaal contact en help je graag mensen? Dan zit je helemaal goed in ons team. Bijvoorbeeld: ticketcontrole op de Allianz Memorial van Damme, Remco Evenepoel naar het podium begeleiden van de Benelux Tour of helpen in de VIP op een veldrit.

Service Teams

Het Service Team to the rescue! Als Service Team sta je tijdens de events paraat om in te grijpen waar nodig. Letterlijk brandjes blussen hoeft (gelukkig) niet, maar meer dan genoeg andere noodzakelijke interventies op de vele Golazo-evenementen. Bijvoorbeeld: een verloren gelopen loper, een fietser met platte band of een omgevallen finishboog.

Transport & vrachtwagenchauffeurs

Elk evenement is een enorme logistieke uitdaging: bevoorradingen, bezemwagens, heftrucks en elektrische fietsen. Om alles goed ingeladen, vervoerd en uitgeladen te laten worden, zijn we permanent op zoek naar enthousiaste chauffeurs met een B-, C-, CE- of heftruckcertificaat. Je kan transporten combineren met alle andere taken, geweldig toch?

Waar ga je werken?

Nog vragen?